Thuis

Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd.

De Opto-elektronicaco. van Xi'ankacise, Ltd is een professionele die fabrikant van meetinstrumenten, in de Stad van China wordt gevestigd xi'an. Sinds 2008, concentreerde Xi'an zich Kacise op de ontwikkeling en de productie van druk, niveau en stroom meetinstrumenten.

 

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben ons in productiedruk, niveau en stroom meetinstrumenten en verwante producten 10 jaar gespecialiseerd. Gebaseerd op ervaren technisch en beheerspersoneel, door inspanningen van ons volledig personeel, zijn wij een professionele meetinstrumentfabrikant en een oplossingsleverancier geworden. En wij proberen onophoudelijk om productkwaliteit te verbeteren.

 

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Xi'an Kacise is gekwalificeerd met ISO 9001-2008, GJB 9001B-2009, Ce, de intrinsieke explosiebestendige certificaten van de veiligheids explosiebestendige en geïsoleerde veiligheid, enz. die garanderen dat onze producten aan internationale normen voldoen.

 

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De Kacisesensoren zijn reeds uitgevoerd naar Amerika, Spanje, Australië, Chili en 20 andere landen en gebieden, en ontvangen vele gunstige terugkoppeling. Onze distributers overzee stijgen ook. Wij beschouwen „redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe, en hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling samen te werken.

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Ons doel is eenvoudig: de beste producten aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Kacise

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2008, gevestigd Bedrijf. geconcentreerd op de ontwikkeling en de productie van druk, niveau en stroom meetinstrumenten.

 

2010, Anders genoemd als de Opto-elektronicaco. van Xi'an Kacise, Ltd (China), opstellingszaken op het gebied van meetinstrumenten en verkoop.

 

2013, plaatste upXi'an Kacise-Opto-elektronicaco., Ltd internationale groep. Word internationaal groepsco., Ltd, dat massaproduktie, wetenschap en technologieonderzoek en ontwikkeling, globale verkoop en na de verkoopdienst besluit.

 

2014, verkreeg de ISO-het Beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit.

 

2016, verwierf de Europese Unie certificatie van Ce, om stabiele betrouwbaarheid van producten te bewijzen.

 

2017, werd de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende die ondernemingen, producten naar meer dan 30 landen en gebieden worden uitgevoerd.

bedrijfsdiensten

Gratis pre-sales consulting / gratis voorbeeldmarkering

Kacise biedt 12 uur snelle pre-sales response en gratis advies. Elke vorm van technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

We bieden een vooruitstrevend ontwerp voor alle distributeurs en gebruikers.

Strenge kwaliteitscontrole van productie

Keur geavanceerde testapparatuur aan, Kacise stelt een compleet en strikt kwaliteitscontrolesysteem op, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines garandeert.

1 - 7 Dagen Snelle levering

We hebben massaproductie en stock & ready item, voor deze items bieden we 5-7 dagen snelle levertijd. Voor speciale vereisten, zullen wij u als prioritaire klant ruilen en uw lading in de eerste keer produceren.

24-uurs service na verkoop

Gratis reparatie onder garantie (inclusief arbeid en materiaal) : gratis reparatieservice tijdens de kwaliteitsgarantieperiode en redelijke kosten voor reserveonderdelen en onderhoud van de service na de kwaliteitsgarantieperiode. We zullen nooit onze verantwoordelijkheid vrijstellen voor gebreken in het product.

Reactietijd: na ontvangst van de kennisgeving van de gebruiker, zorgen we voor 24-uurs after-sales technische ondersteuning.

Gratis technische training: integratieve en normatieve technologietraining is gratis beschikbaar voor klanten door ons technisch personeel om ervoor te zorgen dat ze bekwaam zijn in het regelmatig uitvoeren van producten en ze in staat zijn om kleine problemen in te schatten en op te lossen.

Neem voor meer informatie over onze meetinstrumenten contact met ons op! We zijn blij met uw vragen aan onze e-mail: support@kacise.com   en kijk er naar uit om met u samen te werken.

Bedrijfteam

Kacise brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 200 mensen. De ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen voor materiaal wordt gebeëindigd door onze professionele technici. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.China Xi'an Kacise Optronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CONTACT

Adres: i Stad, No11, TangYan-Zuidenweg, Yanta-District, Xi'an, Shaanxi, China.

Factory Adres:i Stad, No11, TangYan-Zuidenweg, Yanta-District, Xi'an, Shaanxi, China.